Therapie met YaldaBehandelingen

Wat behandel ik?

Je kunt bij mij terecht voor de volgende problemen: onzekerheid, angst/paniek, piekeren, somberheid, dwanggedachtes/handelingen, hardnekkige persoonlijkheidstrekken die ervoor zorgen dat je vastloopt in dagelijkse leven (bijvoorbeeld perfectionisme). Moeite om een relatie te krijgen of in een relatie te blijven. Moeite met het uiten en herkennen van je behoeftes, moeite met het aangeven en aanvoelen van je grenzen, veel zelftwijfel, neiging om erg streng voor jezelf te zijn of moeite met zelfacceptatie.

Welke behandelingen kan ik je aanbieden?

Ik vind het als behandelaar belangrijk om dicht bij jouw hulpvraag te staan. We doen wat jij wilt of  nodig hebt.  De behandelingen die ik je kan aanbieden zijn allereerst allemaal Evidence based. Wat betekent dat ze wetenschappelijk bewezen interventies zijn.

Daarnaast zullen de behandelingen allemaal online plaatsvinden via beeldbellen.

Ik kan je de volgende therapieën aanbieden:

  • Cognitieve gedragstherapie
  • Schematherapie (alleen elementen hiervan)
  • EMDR
  • Acceptance en commitment therapie
  • Oplossingsgerichte therapie
  • Interpersoonlijke psychotherapie

Het is belangrijk om hierbij te vermelden dat binnen mijn praktijk geen crisisdienst aanwezig is. Clienten met suicidaliteit, verslavingsproblematiek, ernstige eetproblematiek, bipolaire/ en of psychotische stoornissen niet in behandeling kunnen komen.

Beeldbellen!

Misschien vraag je je af waarom ik alleen online therapie geef. Allereerst omdat ik het natuurlijk hartstikke leuk vindt om te doen. Voor mij is het niet anders dan wanneer ik iemand in het echt zie. Voor de cliënt is het vaak ook fijn, de gesprekken kunnen plaatsvinden in je eigen veilig omgeving. Daarbij zul je merken dat je minder hoeft te regelen met werk of privé om tijd vrij te maken voor een gesprek.

Wat verwacht ik van jou?

Dat je je afspraken probeert na te komen. Wanneer je niet kan, je tijdig jezelf afmeldt ( 24 uur van te voren). Bij de eerste keer is dat niet erg, maar bij een volgende keer wordt er een bedrag van 50 euro in rekening gebracht. Ook belangrijk: stel je open. En heb wat waardering voor flauwe humor ;-) Dan komen we samen op een prettige manier een heel eind.

Hoe ziet het traject eruit?

Ik start altijd eerst met een gratis kort kennismakingsgesprek (maximaal vijftien minuten). In dit kennismakingsgesprek kunnen wij samen bepalen of er een klik is om verder te gaan. Mocht ik in de smaak vallen dan plannen we een intakegesprek en dan zal ik samen met jou inventariseren wat er aan de hand is en wat ik je qua behandeling kan aanbieden.