Therapie met YaldaWie ben ik

Mijn naam is Yalda woonachtig in Rotterdam. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te fietsen, naar het filmhuis te gaan, concerten te pakken, lekker uit eten te gaan met vrienden en familie of gewoon lekker te luieren.

Ik geloof dat veel psychische problemen voort komen uit het feit dat men moeite heeft met het voelen en accepteren van zijn of haar kwetsbaarheid. Het ´óke´ zijn met je kwetsbaarheid is niet alleen een individuele verantwoordelijkheid, maar ook een maatschappelijke verantwoordelijkheid. Ik zou het iedereen gunnen om in een omgeving te zijn waar jouw gevoelens en behoeftes er mogen zijn.

Als psycholoog ben ik sinds 2013 werkzaam binnen de ggz. Ik heb altijd de ambitie gehad om iets voor mezelf op te starten en met veel uitstel en zweten heb ik het dan eindelijk waargemaakt!

Wat ik belangrijk vind als behandelaar is dat jij je op je gemak en veilig bij mij voelt. Soms gaat dat meteen en soms kost dat wat tijd. In onze behandelrelatie staan we naast elkaar. Ik help en motiveer je om verder te komen.

Veel mensen vinden het moeilijk om aan te geven wat ze willen. Ter geruststelling: dat is heel normaal! Ik help je graag om concreet te krijgen wat je precies wil in de behandeling.

Vragen?

Stel ze hier